Skip to main content

Fakta WordPress - Fördjupningskurs

Namn på kursen: WordPress - Fördjupningskurs
Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Distans
Längd: 8 veckor
Startdatum: Fritt startdatum
Pris: 5 199 kronor


(Kursanmälan är inte en bindande!)

Intresseanmälan WordPress - Fördjupningskurs

Fyll i dina uppgifter nedan och skicka.

WordPress – Fördjupningskurs

WordPress är ett populärt publiceringssystem

WordPresskurs på distans – Fortsättningskurs

Att gå en WordPresskurs gör så att du kan utnyttja plattformens potential fullt ut

Denna kurs riktar sig mot dig som har gått vår WordPresskurs för nybörjare eller som redan har grundkunskaperna själv. I kursen kommer vi att gå ner mer på djupet. Många har gått nybörjarkursen och den har varit otroligt populär, men många efterfrågar vidare kunskap för mer avancerad hantering av WordPress – Här kommer svaret i och med denna kurs!

Tanken är att denna kurs ska ge dig fler verktyg och större frihet i din användning av WordPress. Genom att kunna flera tekniker och ha en större flora av verktyg så kommer du också att kunna göra fler och mer avancerade saker på din hemsida. Denna kurs lämpar sig speciellt till dig som driver ett litet företag eller som planerar att starta ett. För här lär du dig faktiskt att börja göra din redan skapade men enkla WordPress-hemsida att kännas mer profesionell.

Har du inte grundkunskaperna ännu så rekommenderar vi att att du först går vår Nybörjarkurs i WordPress: https://kursportalen.nu/wordpresskurs/

Annars kan du läsa om vilka fördelar som denna kurs ger dig och sedan är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan för att köra igång:

Varför du ska gå just denna Fördjupningskurs i WordPress:
  • Du kommer att lära dig ett professionellt ”Page-builder-system” som gör att du på ett enkelt sätt kan få till väldigt avancerade funktioner, layout och design på din hemsida. Med rätt kunskap så kan du med förhållandevis enkla medel få till en hemsida som andas professionalism och som känns attraktiv, istället för bara enkel och oattraktiv.
  • Vi kommer gå igenom en lista med vanliga ”Do´s n Dont´s”. Det handlar om enkla nybörjarmissar och ”barnsjukdomar” som man ofta faller offer för innan man har längre erfarenhet.
  • Vi kommer att använda ett internationellt känt Tema som exempel för att lära ut de vanligaste funktionerna, layout-hantering och helt enkelt vad man behöver tänka på samt tips om vad man bör göra för att uppnå såväl användarvänlighet som snygg design.
  • Vi kommer att gå igenom fler Plugins/Tillägg som är bra att ha samt hur de fungerar mer på djupet.
  • IT-säkerhet är alltid viktigt när man har en företagshemsida. Här kommer du att få lära dig fler saker att tänka på för att både din sidas integritet skall bibehållas, men även såklart också dina besökares.
  • Du kommer få lära dig att skriva en Integritetspolicy som är ett måste att ha nu i och med GDPR.
  • Såklart en hel del tips om hur man kan fortbilda sig även efter kursen för att se till att hålla sig a´jour med det senaste inom WordPress. En plattform som är under ständig utveckling.
  • Självklart är kursen 100% på distans och har helt fritt startdatum – Som alla våra kurser!

Gå vår WordPress Fördjupningskurs på distans

Fördjupningskursen gör så att du förstår WordPress på djupet

(Alla priser exkl. moms)

KursPortalen.nu håller i denna kurs!

Gör en intresseanmälan i formuläret.