Skip to main content
Annonsera era kurser hos oss

Annonsera Era kurser hos oss!

Annonsera kurser

Vi hjälper dina kurser att synas på Google

Genom att annonsera kurser hos oss på KursPortalen.nu så ser du till att dina kurser syns där din målgrupp finns. Vi har synts högt upp hos Google på flera kursområden i över tio års tid nu. Det gör att KursPortalen.nu har en stark position och vår kraft hos Google gör att vi även kan se till att ge er kursdeltagare.

Genom att vi följer upp allt via statistik så kan vi också mäta framgången. Kontakta oss gärna så guidar vi er till ett bra paket så att ni når ut till Er målgrupp. Har ni en kurs inom IT-området så är KursPortalen.nu den perfekta matchen för att synas högt upp hos Google. Vi har bra priser på denna tjänst då vi vill få in seriösa aktörer som ser kvalitet framför kvantitet.

KursPortalen.nu är en kursarrangör som har nischat in sig på kurser inom IT-området. Om ni har kurser inom IT så kontakta oss så kan vi ge en offert på maximal synlighet. Ni är välkommen att annonsera hos oss oavsett om ni håller i distanskurser eller om det är fysiska kurser på plats. Vi väljer med omsorg vilka som får synas på sidan för upprätthålla en hög standard och kvalitet på våra utbildningar. Bara seriösa aktörer som funnits på marknaden ett tag är med andra ord välkomna. Vi har arbetat upp en kraft hos Google över många år och för att upprätthålla den kvalitetsstämpel som vi har så tar vi oss friheten att bara godkänna de som visar på hög professionalism.

För rätt företag som vill synas maximalt så säljer vi även en av platserna på startsidans tre block-positioner till förmånligt pris.

Kontakta oss för att annonsera kurser

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Så berättar vi gärna mer om hur Ni som kursarrangör kan annonsera era kurser hos oss samt vilka priser vi har.
Vi kan ge Era kurser maximal synlighet på Google