Namn på kursen: Marknadsförings-specialist-utbildning
Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Distans - Valfritt!
Längd: 8 månader
Startdatum: Fritt startdatum
Pris: 11 999 kronor

SEO kurser
 
  KursPortalen.nu håller i denna kurs!

Gör en intresseanmälan i formuläret.

Marknadsförings-specialistutbildning

Bli specialist på internetmarknadsföring

Nu slår vi ihop tre av våra mest omtyckta och efterlängtade kurser i en stor kurs. Här kommer du att lära dig allt du behöver för organisk optimering via SEO, Google-annonsering via Google Ads och sedan kunskapen att följa upp både resultat och hur du ska förbättra dem genom att avsluta med vår Google Analytics & Google Search Console. I den sistnämnda går vi igenom hur du drar fördelar av den statistik som du samlar in.

Följande tre kurser ingår i priset:

Kursen lär ut samtliga områden på professionell nivå. Läs gärna mer om respektive kurs på dess egna kurs-sida. Du når dem genom menyn högst upp eller via länkarna ovan.

Denna kurs riktar sig till dig som seriöst vill ta ett helhetsgrepp och verkligen vrida sista droppen ur möjligheterna till att finna sin målgrupp genom internetmarknadsföring. Kurserna har inga förkunskaps-krav och är inte svåra, men det krävs att du har tid att utföra allt som vi går igenom. Kurserna är praktiska på så sätt, du kommer att testa varje del och på så sätt förvärvar du kunskap på ett sätt som gör att du kommer ihåg den även i framtiden.

All undervisning och kommunikation under kursen sker via vårt populära support-center. Där får vi allt samlat på ett och samma ställe och du kan på så sätt hela tiden ha en överblick på frågor och svar som ställs och ges. Kursmaterialet erhålles vartefter du klarar en kursdel. Då går vi vidare till nästa. Allt kursmaterial som delas ut ingår i priset.

Gör en kursanmälan i formuläret på denna sida.

Välkommen till Sveriges kanske vassaste marknadsförings-utbildning!

(Alla priser exkl. moms)

– Vi står för flexibilitet och kunskap –