Skip to main content

Fakta WooCommerce utbildning

Namn på kursen: WooCommerce utbildning
Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Distans
Längd: 8 veckor
Startdatum: Fritt startdatum
Pris: 4 799 kronor


(Kursanmälan är inte en bindande!)

Intresseanmälan WooCommerce utbildning

Fyll i dina uppgifter nedan och skicka.

WooCommerce utbildning

Utbildning i WooCommerce

Gå vår WooCommerce utbildning som är en distansutbildning på hela 2 månader. Här går vi igenom allt som du behöver lära dig för att administrera standard-gränssnittet som WooCommerce använder. Det här är en komplett WooCommerce utbildning för dig som vill ta kontroll själv på din e-handel och inte vara lika beroende av att hyra in konsulter. Eller om du vill lära dig mer om plattformen så att du har ett bättre förhandlingsläge när du tar in extern hjälp. Efter avslutad kurs så har du en stabil grund att stå på av kunskap.

Fördelarna med att läsa kursen är många:
  • Allt kursmaterial ingår i priset
  • Som distansutbildning kan du läsa var du vill och när du vill på dygnet
  • All support sker via vårt professionella support-center
  • Support-tiden är på hela 2 månader och inte på några få dagar – Det gör att du kan smälta kunskapen och slippa negativ stress även om du har ett arbete vid sidan om
  • Du lär dig e-handelsplattformens alla viktiga delar för att kunna börja sälja själv på nätet

Vad lär du dig i WooCommerce-utbildningen?

Denna WooCommerce-utbildning siktar på att gå igenom hela det standardiserade gränssnittet. D.v.s. det gränssnitt som följer med när man installerar WooCommerce. Efter avslutad kurs så känner du till vad varje del gör på en översiktlig nivå. Vi går även ner på detaljnivå på alla områden som är viktigast. Allt för att du som ägare ska veta vilka verktyg du har tillgängliga och vad du kan använda dem till. Se till att utbilda dig i plattformen så att du kan få ut så mycket som möjligt ur den. Självklart går vi igenom allt grundläggande, såsom:

  • Vi går igenom hur man installerar WooCommerce på WordPress
  • Vi täcker upp flera större betalnings-lösningar, såsom t.ex. Klarna Checkout, Payson och Paypal m.fl.
  • Vi ser till att du kan skapa kontaktformulär både på kontaktsidan och även mindre formulär på t.ex. produktsidorna. Allt för att få dina besökare att interagera med dig och shopen.
  • Du får lära dig hur du ska tänka runt IT-säkerheten med SSL-certifikat, säkerhets-plugins, en säkerhets-checklista och annat viktigt. En webshop sköter ju transaktioner och därför är säkerheten en viktig del.

ERBJUDANDE
Det är en fördel för dig om du kan WordPress sedan innan, men inget krav. Vill du gå både vår WordPress-kurs – Nybörjare och sedan vår Fördjupningskurs och därefter vår WooCommerce utbildning så kan vi erbjuda halva priset på WordPress-kurs Nybörjare som en saftig rabatt.

Vi börjar då med att lära dig WordPress och när den kunskapen sitter så går vi över till att lära dig WooCommerce. Vi kan även erbjuda dubbel kostnadsfri support-tid om ni beställer det paketet. Då har ni sammanlagt 12 månader på er att läsa kurserna.

(Alla priser exkl. moms)

KursPortalen.nu håller i denna kurs!

Gör en intresseanmälan i formuläret.