Skip to main content

Om oss

KursPortalen.nu drivs och ägs av J.F. HemsidePortalen.se som har mångårig erfarenhet av att hålla distanskurser online. Vi har ett populärt support-center exklusivt för våra kursdeltagare. Där sker all support och utskick av kursmaterialet under hela kursperioden. Tillsammans med vår samarbetspartner kurser.se så har vi hållit i kurser online sedan 2011.

Idag håller vi i några av Sveriges mest uppskattade distanskurser inom områdena SEO, Google Ads och WordPress. Vi är helt ensamma på marknaden när det gäller våra webshops-kurser. Vi har varit först med distanskurser i majoriteten av vårt kursutbud faktiskt. Det skapar en stolthet att fortsätta bryta ny mark. I och med att marknaden förändras så förändras också vi.

Vårt egenskrivna kursmaterial håller hög kvalitet och uppdateras regelbundet. I framtiden kommer vi att ha ännu fler kurser inom ännu fler områden. Så gör ett bokmärke och kom tillbaka om inte just din kurs finns idag. Ansvarig utgivare är Joachim Fredriksson som är utbildad på IT-Universitetet, Institutionen för data- och systemvetenskap i Kista i Stockholm. Ägaren är Google Partner.

Om lärandets kretslopp

Vi ser lärandet som ett kretslopp som går runt och som behöver tid. Det börjar med att kunskapen lärs ut, sedan testas kunskapen av dig under kursens långa support-period. Därefter hinner den sjunka in, bearbetas av både hjärna, logik och sinne. Den hinner sjunka in på djupet där också nya frågor dyker upp. Då kurstiderna är så pass långa så hinner hela kretsloppet av lärande faktiskt gå runt.

Det här säkerställer att din kunskap sitter på ett djupare plan än alla dessa bedrövliga endagars, eller på sin höjd, flerdagars, kurserna gör. Hos oss är det inte korvstoppning av kunskap, utan målet med våra kurser är att du lär dig för livet!

Prestashop distanskurs

Vi ser lärandet som något organiskt som måste underhållas, tas om hand, ges tid, provas, testas och slutligen bli stark nog att kunna stå på egna ben. Våra kurser ger dig dessa egenskaper, kunskapsmässigt. Du måste såklart också ta ditt ansvar i lärandet.

Tillsammans kan vi se till att du faktiskt lär dig för livet. Det är vår förhoppning och mål! Genom att nu ha så pass många års erfarenhet av att hålla distanskurser så har vi både kunskap och vetande om vad som fungerar och inte. Vår pedagogiska metod har varit populär och vi kör samma modell på samtliga kurser, det är bara innehållet som är olika.

Ni är välkomna att höra av er med frågor eller önskemål. Vår integritetspolicy är densamma som vår huvudverksamhet och kan läsas på vår huvudverksamhets hemsida. Läs där om det som gäller kurser enbart, då KursPortalen.nu endast säljer utbildningar och ingen annan typ av webbutveckling:
https://hemsideportalen.se/integritets-policy

Om ni håller i egna kurser som ni vill ha med här så vänligen använd kontaktformuläret under ”Kontakta oss”.

(Alla priser anges exkl. moms)