Skip to main content

Fakta Analytics & Search Console-kurs

Namn på kursen: Google Analytics & Google Search Console Online-kurs
Utbildningstyp: Distanskurs
Plats: Distans
Längd: 8 veckor
Startdatum: Fritt startdatum
Pris: 5 119 kronor


(Kursanmälan är inte en bindande!)

Intresseanmälan Analytics & Search Console-kurs

Fyll i dina uppgifter nedan och skicka.

Google Analytics kurs Online

Google Analytics & Google Search Console distanskurs – 2 månader

Google Analytics-kurs Online

Gå vår Google Analytics & Google Search Console kurs online. En grundkurs som tar dig igenom allt viktigt som du behöver veta för att kunna använda statistiken till din fördel i ditt SEO-arbete.

Då vi haft en stor efterfrågan på dessa båda kunskaper så har vi slagit ihop de båda verktygen Analytics och Search Console (tidigare hette det Webmaster Tools) till en saftig grundkurs online.

Genom att kursen hålls på distans så är friheten enorm och möjligheterna oändliga. All undervisning sker via vårt populära support-center som är exklusivt för våra kursdeltagare. Där uppnår vi låg responstid och alla frågor och svar blir då samlade på ett ställe vilket blir enkelt för dig att gå tillbaka till när något är oklart.

Varför du ska gå just denna online-kurs:

  • Inga förkunskaper av Analytics & Search Console krävs
  • Kursmaterial ingår i priset
  • Online-kursen är avdragsgill
  • Startdatum anpassas individuellt
  • Du kan läsa kursen var du vill och när du vill på dygnet

Vad kommer du kunna efter avslutad kurs?

Genom att gå denna online-kurs så kommer du lära dig bl.a. följande:
  • Du kommer kunna koppla statistik till ditt Analytics-konto och ditt Search-console-konto från din hemsida eller webshop
  • Du kommer att kunna läsa av statistiken på ett sådant sätt att du kan plocka ut fördelaktiga data, såsom t.ex. bra sökfraser att satsa på eller förstå hur du skall nå din målgrupp bättre
  • Du kommer ha en helhetsförståelse av vad Google Analytics är och vad det i praktiken kan användas till
  • Du kommer ha en helhetsförståelse av vad Google Search Console är och vad det i praktiken kan användas till
  • Kursen är en grundkurs men kommer även ta upp en del om hur du fortbildar dig även efter avslutad kurs. Många bra länkar och tips om hur du skall kunna fortsätta att utvecklas i dessa fantastiska verktyg

Vem riktar sig kursen mot

Alla små eller medelstora företag som vill synas kraftfullt på nätet. Webbmasters och IT-ansvariga eller dig som vill lägga grunderna för att förstå och kunna använda statistik till din fördel online. Denna kurs stannar vid att lära ut grunderna och riktar sig alltså inte till dig som redan behärskar grunderna och söker en mer avancerad Analytics-utbildning.

Vad fokuserar denna Google Ads-kurs på?

Som grundkurs så fokuserar denna kurs på att lära ut just hur du ska komma igång med verktygen Google Analytics och Google Search Console. Vi lär dig att förstå verktyget och både vad det är och hur det rent praktiskt kan och skall användas.

Vi ser till att du få en grundläggande förståelse som gör att du kan börja använda verktygen och sänker tröskeln för fortsatt lärande. Speciellt inom Analytics-verktyget så går det fördjupa sig nästan hur långt som helst.

Google Analytics Grundkurs Online

(Alla priser exkl. moms)

KursPortalen.nu håller i denna kurs!

Gör en intresseanmälan i formuläret.