Om oss

KursPortalen.nu drivs och ägs av J.F. HemsidePortalen.se som har mångårig erfarenhet av att hålla distanskurser över internet.

Tillsammans med vår samarbetspartner kurser.se så har vi hållit i kurser sedan 2011. Idag har vi Sveriges mest uppskattade distanskurser inom områdena SEO, AdWords och WordPress. I och med att marknaden förändras så förändras också vi. Vårt egenskrivna kursmaterial håller hög kvalitet och uppdateras regelbundet. I framtiden kommer vi att ha ännu fler kurser inom ännu fler områden. Så gör ett bokmärke och kom tillbaka om inte just din kurs finns idag.

Ansvarig utgivare är Joachim Fredriksson som är utbildad på IT-Universitetet, Institutionen för data- och systemvetenskap i Kista i Stockholm. Ägaren är Certifierad Google Partner.

Även ägare av:
  • HemsidePortalen.se
  • SEOPortalen.se
  • AdWordsSpecialisten.se
  • WordPress-tema.nu.

Om lärandets kretslopp

Vi ser lärandet som ett kretslopp som går runt och som behöver tid.

Det börjar med att kunskapen lärs ut, sedan testas kunskapen av dig under kursens långa support-period. Därefter hinner den sjunka in, bearbetas av både hjärna, logik och sinne. Den hinner sjunka in på djupet där också nya frågor dyker upp. Då kurstiderna är så pass långa så hinner hela kretsloppet av lärande faktiskt gå runt.

Det här säkerställer att din kunskap sitter på ett djupare plan än alla dessa bedrövliga endagars, eller på sin höjd, flerdagars, kurserna gör. Hos oss är det inte korvstoppning, utan målet med våra kurser är att du lär dig för livet!

Prestashop distanskurs

Vi ser lärandet som något organiskt som måste underhållas, tas om hand, ges tid, provas, testas och slutligen bli stark nog att kunna stå på egna ben. Våra kurser ger dig dessa egenskaper, kunskapsmässigt. Du själv måste också ta ansvar. Tillsammans kan vi se till att du faktiskt lär dig för livet. Det är vår förhoppning och mål!

Genom att nu ha ca 5 års erfarenhet av att hålla distanskurser så har vi både erfarenhet och kunskap om vad som fungerar och inte. Vår pedagogiska metod har varit populär och vi kör samma modell på samtliga kurser, det är bara innehållet som är olika.

Ni är välkomna att höra av er med frågor eller önskemål.

Om ni håller i egna kurser som ni vill ha med här så vänligen använd kontaktformuläret under ”Kontakta oss”.

(Alla priser anges exkl. moms)

Tidigare recensioner:

"Betyg: 5/5 - Otroligt bra kurser som verkligen ger en handfasta tips och bra verktyg för fortsatt eget arbete." -
Ballou Hosting Intelligence

Ballou Hosting har gått SEOkurs hos J.F. HemsidePortalen.se
"Betyg: 5/5 - Bra kurs med mycket användbara metoder som verkligen ger resultat" - Mikael
"Betyg: 4.7/5 - ..Kursmaterialet var skrivet på ett pedagogiskt och lättläst sätt så man förstod allting. Det gjorde att det blev roligt och intressant. Jag känner att jag har fått en bra kunskap och rekommenderar den här kursen.." - Nadia